Pubkväll och crossåkning

Nu är det dags för Huddungeracing att anordna en pubafton på Huddunges hembygdsgård fredag den 22 juli, och lördagen den 23 juli är det invigning av nybyggda crossbanan i Huddunge!

FREDAGEN den 22 juli: Pubafton

På pubkvällen kl 18:00 fredagen den 22 juli kommer vi ha en pubkväll för alla som är medlemmar i Huddunge Hembygdsfärening! Vi kommer att ha aktiviteter som till exempel femkamp, tipspromenad och motorrelaterade uppgifter samt informera om Huddunge Racing, den nya crossbanan och kommande aktiviteter.

På pubkvällen finns mat och dryck till försäljning samt vin och öl till alla som är över 18 år. För att delta på pubkvällen krävs föranmälan och medlemskap i Huddunges hembygdsförening (bli detta omgående och sponsra bygden!) Föranmälan krävs till pubkvällen skicka mail till maria.flodstrom@gmail.com eller ring 076 – 113 43 64. För att bli medlem se information längre ner.

Meny
Middag Chili con Carne  50:-
VIN/ÖL och andra alternativ finns till försäljning på plats

OBS: Ingen egen alkoholhaltig dryck för medtagas, i så fall förvarar vi den tills pubkvällen är slut. Alkohol köpes på plats.

LÖRDAGEN den 23 juli: Invigning crossbanan

Huddunge Racing har anlagd en inofficiell crossbana för våra vänner ( medlemskap krävs inte!), på lördagen kl 10:00 inviger vi denna bana och kör cross! Ta med egen cross och skyddsutrustning. Detta är ingen officiell crossbana ännu så därför gäller egen personförsäkring. Banan erbjuder varierande hinder, hopp på jordbana och i skogsmiljö. Det finns läsk och korv att köpa på plats, anmäl att ni kommer så kan vi köpa rätt mängd råvaror.

Till Er som vill delta båda kvällarna finns tältmöjlighet vid hembygsgården. För de som vill vara med och köra cross på lördagen rekommenderar vi att Ni dricker lagom med alkohol på fredagen.

OBSERVERA!
Medlemskvällarna (fredagen) är endast för medlemmar i Huddunge hembygdsförening. Medlemskap kan lösas vid ICA Lunda handel(huddunge centrum) senast dagen innan pubaftonen, eller via BG 455-0729 och kostar 75 kr per person och år.
Personer under 18 år har fritt medlemskap.
Uppge alltid fullständigt namn vid inbetalning via bankgiro.

Vi hoppas vi får många som deltar på pubkväll och många crossåkare på lördagen!

Med vänliga hälsningar,
Huddunge Racing

Event på facebook:

http://www.facebook.com/event.php?eid=176679245732913

Comments are closed.